Úvod » Sezóna 2014/2015 III. třída

SUCHÉ LAZCE - MELČ

publikováno 29.09.2014

Suché Lazce - Melč 4:1 (2:1)

Střelci: 37. 44. a 59. min. Švec, 77. min. Balda

Sestava: Pasterňák - Lenc,  Venclík (76. min. Lacuch), Graf, Groda (ŽK) (85.min. Doboš) - Dener (77. min.  Komenda), Stuchlík, Havelka, Balda - Švec , Vlha (83. min. Adamčík). Trenér Chmel, asistent Vašíček, manager Orieščík.

Po studené sprše v Březové nás na domácím hřišti čekalo dosavadní nejlepší mužstvo soutěže tým z Melče. Do tohoto utkání měl náš soupeř stoprocentní bodový zisk. Pro nás to byla samozřejmě výzva a ta nejlepší možnost odčinit výpadek z Březové. V týdnu se nám podařilo získat dva nové hráče, kteří hned naskočili do základní sestavy.

Začátek utkání byl ještě vyrovnaný, ale po chvíli jsme začali přebírat otěže utkání a do svého soupeře se zakousli. Hosté zřejmě nepřijeli v plné síle, kdy jen s obtížemi a se štěstím odráželi naše útoky. Dlouho jsme v koncovce byli bezzubí a tak bylo nasnadě, že soupeř po naší chybě v obraně otevřel ve31.minutě  skóre – 0:1. Byl to trest za naše neproměněné šance a liknavost v obranné fázi. Důležité bylo, že nás tento okamžik nesrazil do kolen a stále jsme pokračovali v aktivní útočné hře. Odměnou nám bylo brzké srovnání skóre,  kdy ve 37. minutě centruje z levé strany dvorní nahrávač Vlha a po tečích hostujícího obránce a našeho zakončovatele Švece prošel míč až do sítě – 1:1. Do kabin jsme šli přece jen s těsným náskokem, protože jeden z hostujících hráčů v šestnáctce fauluje Baldu a z nařízené penalty bezpečně Švec  dává na 2:1. Zasloužené poločasové vedení, ale vzhledem k neproměněným šancím, ze kterých vyčnívala ta Baldova, který nebyl schopen asi ze 7 metrů usměrnit míč do hostující branky, kterou z voleje přestřelil i s ochranou sítí za ní :-) , nás nutilo k ostražitosti.

Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního. Naše mužstvo hrálo s chutí, dařilo se nám dostávat se do blízkosti hostující branky a zakončovat naše útoky.  V 59. minutě po nakrátko rozehraném rohu Stuchlíkem se Švec v šestnáctce kličkou zbavuje protihráče a levou nohou uklízí míč potřetí do hostující branky – 3:1. Poté tempo hry trochu zvolnilo a nám se ještě v 77.minutě díky Baldovi, který proměňuje centr Denera  podařilo zvýšit na 4:1. Toto byl konečný výsledek zápasu se kterým mohl ještě minimálně ve dvou případech něco udělat střídající Komenda, ale nepodařilo se mu jeho šance proměnit. Tečku za utkáním mohl udělat Švec, ale střelou z vlastní půlky hřiště se mu nepodařilo trefit odkrytou hostující branku.

Zasloužené vítězství podpořené kvalitním výkonem. Nikdo z hráčů nezklamal. Všichni se snažili a bojovali. Tentokrát je potřeba vyzdvihnout výkon Vlhy, který byl asi našim nejlepším hráčem. Škoda jen, že se mu nedaří v koncovce.  K dalšímu utkání zajíždí v sobotu 4.10.2014 naše mužstvo do Brumovic. Výkop je stanoven na 15:30 hodin.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery