Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2014/2015 III. třída

HLAVNICE - SUCHÉ LAZCE

publikováno 03.11.2014

Hlavnice - Suché Lazce 1:2 (0:1)

Střelci: 28. min. Švec, 87. min. Vlha

Sestava: Pasterňák – Lenc, Venclík, Graf, Balda Filip – Dener (60. min. Groda), Havelka, Stuchlík, Adamčík (75. min. Matrosz, 85. min. Novák) - Švec, Vlha. Trenér Chmel, asistent Vašíček, manager Orieščik.

K poslednímu utkání podzimní části sezóny 2014-1015 jsme jeli na horkou půdu do Hlavnice. Už při pohledu na hřiště bylo jasné, že nás čeká těžké utkání. Jeho rozměry jsou skoro „dvojnásobné“ než rozměry našeho plácku. Kvalita pažitu nebyla taky nijak valná a tak se dalo předpokládat bojovné utkání. Domácí měli za sebou sérii dobrých výsledků a věřili si i na nás. Po klidném začátku utkání na hřiště zavítala nervozita, kterou rozdmýchal „slovně“ aktivní Švec při sporu s domácími fanoušky, kteří jej zřejmě díky jeho vysoké hráčské kvalitě přezdívali "Di Maria" :-) . Tento hráč mohl rovněž dvakrát otevřít skóre, ale ve vyložené šanci jej nejdříve vychytal domácí brankář a následně ještě střelou olízl tyč domácí branky. Domácí spoléhali především na nakopávané balóny po kterých si vytvářeli závary před naší brankou. Ve 28. minutě Vlha vysunuje Švece a ten „ruským nártem“ strhává vedení na naši stranu a oslavu si gólu si náležitě vychutnává – 0:1. Tímto vysledkem skončil i poločas, kdy se domácím nepodařilo žádný závar gólově zakončit. U nás byl střelecky při chuti zejména Stuchlík, bohužel pro nás rovněž bez gólového efektu.

Do druhého poločasu vstoupili domácí náporem a přebrali otěže utkání. Nám se čas od času povedl rychlý brejk, který táhl zejména Vlha, ale bohužel se žádný z nich nepodařilo dovést až do domácí branky. Největší šanci vytváří Vlha pro Adamčíka, ale ten snad ze 4 metrů trefuje pouze břevno odkryté domácí branky. Poté přichází pro naše mužstvo trest. Po rohovém kopu v 60. minutě se nám nedaří dostat balón do dostatečně vzdálenosti od branky a Pasterňáka v brance překonává jeho bratr hájící domácí barvy – 1:1. Domácí v touze zvrátit utkání stále utočí, ale již je do gólové šance nepouštíme. V 87. minutě přichází sladká tečka zápasu. Švec lehkým míčem za obranu oslovuje Baldu, který jej míjí, ale za ním dobíhá Vlha a pod domácím gólmanem rozhdouje o rozdělení bodů v poměru Hlavnice 0 bodů – Suché Lazce 3 body za zápas při konečném skóre 1:2.

Tenktokrát se k našemu mužstvu otočilo štěstíčko tou správnou stranou. Domácí toužili po vítězství a neměli k němu daleko. Právem jsou v tabulce na dohled prvnímu místu, které ovšem v půlce sezóny drží naše mužstvo. Tomuto také odpovídalo pozápasové loučení se sezónou, které proběhlo v kvalitním tempu a nikdo nic neošidil :-)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz