Úvod » Sezóna 2015-2016 Okresní přebor

SUCHÉ LAZCE - MALÉ HOŠTICE

publikováno 13.09.2015

Suché Lazce - Malé Hoštice 5:1 (3:0)
Střelci: 5. R. Švec , 16. F. Balda , 38. M. Havelka , 67. M. Adamčík , 82. R. Novák - 84. A. Groman

Sestavy:

TJ Suché Lazce: J. Pražák - L. Dener (56. M. Adamčík) , D. Laub , J. Laub, S. Stuchlík - L. Lenc , M. Mikšík (80. R. Novák) , M. Havelka (83. P. Kubín) , D. Kostka - F. Balda, R. Švec

TJ Slavia Malé Hoštice: M. Honka - E. Klinger , P. Mlýnek , D. Kurzica - V. Kopťák (76. J. Grygarčík) , M. Malohlava , J. Chřibek , M. Staníček , I. Xenitidis (55. J. Bia) - O. Šafarčík , R. Blaga (84. A. Groman)

Hráči zápasu: R. Švec , M. Mikšík .

Rozhodčí: Žurek Jiří - Šafrán Martin, Bukovský Josef.


Malé Hoštice se nadále trápí v koncovce. Naopak nováček ze Suchých Lazců opět vysoko zvítězil, a v tabulce okresního přeboru se začíná prodírat směrem vzhůru.

Prvních pět minut byly lepším týmem hosté z Malých Hoštic. Domácí prakticky k ničemu nepustily. V 5. minutě se krásně uvolnil Lukáš Lenc. Podařilo se mu odcentrovat a kapitán Rostislav Švec z první otevřel skóre zápasu - 1:0. V 16. minutě Michal Havelka vybojoval míč, přistrčil jej na Rostislava Švece, který využil svých zkušeností, když dokázal přihrát mezi hostující obránce Filipu Baldovi, který zachoval chladnou hlavu - 2:0. Následně Blaga zahodil dvě šance, když jeho střely z hranice vápna mířily těsně vedle branky. V 34. minutě pískl rozhodčí proti domácím penaltu. Míč si postavil Šafarčík a pouze orazítkoval tyč domácí svatyně. V 38. minutě zahrával Rostislav Švec volný přímý kop, jeho centr brankář neudržel a důrazný Michal Havelka umístil míč do sítě - 3:0. Do kabin šli tedy domácí s tříbrankovým náskokem a to ještě Švec a Havelka nastřelili břevno hostující branky.

Ve druhé půli domácí družina víceméně kontrolovala hru a čekala na chyby hostujícího týmu. Hoštice nadále zahazovaly šance. V 47. minutě centroval Jakub Chřibek z pravé strany a Rostislav Blaga opět zamířil vedle. V 56. minutě nedokázal usměrnit míč do sítě těsně před brankářem střídající Jiří Bia. Domácí potrestali hosty v 67. minutě, když Švec uvolnil střídajícího Michala Adamčíka, a ten nekompromisně zavěsil - 4:0. V 82. minutě dostal Roman Novák od Havelky krásný míč za obranu a zkušeně obstřelil hostujícího brankáře - 5:0. Hosté dokázali snížit až v 86. minutě střídajícím Alí Gromanem, který propálil vše co mu stálo v cestě - 5:1. Suché Lazce si tak připsaly další tři body a Hoštice se po dobrém vstupu do soutěže nadále trápí.

V prvním domácím utkání sezóny jsme navázali na dobrý výkon ze zápasu ve Stěbořicích. Pro hosty je to možná trošku krutý výsledek, ale rozhodlo proměňování šancí. I bez opor Vlhy a Kožušníka jsme v domácím prostředí zaslouženě získali tři body. Teď máme před sebou opět venkovní dvojboj, který začneme v sobotu v Jakartovicích, kteří v posledních zápasech rovněž dokáží naplno bodovat.

Ohlasy k zápasu

Martin Procházka (Suché Lazce, trenér): Malé Hoštice byly těžkým soupeřem. Nám vycházely akce, které jsme nacvičovali na tréninku. Ve druhé půli jsme si chtěl skóre pohlídat, a čekat na vhodnou příležitost vstřelit branku. Tento zápas potvrdil, že se v okresním přeboru hraje pěkný ofenzivní fotbal. Naše výhra byla zasloužená a chci poděkovat hráčům za jejich výkon.


Roman Grygarčík (Malé Hoštice, trenér): Prvních pět minut jsme domácí zatlačili a k ničemu nepustili. Pak jsme z rychlého brejku dostali branku a náš výkon šel dolů. Nadále se trápíme v koncovce.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery