Úvod » Sezóna 2015-2016 Okresní přebor

SLAVIA OPAVA - SUCHÉ LAZCE

publikováno 30.09.2015

SLAVIA OPAVA - SUCHÉ LAZCE 2:6 (1:2)

Střelci branek:
8. J. Frank , 76. L. Mařádek - 19. D. Kostka , 27. R. Švec (p.) , 54. O. Vlha , 60. S. Stuchlík , 78. V. Šlesinger , 90. M. Stárek


Sestavy:

FK Slavia Opava: B. Lorenz - R. Jedlička , P. Kavan , D. Kovalský , T. Matějek - J. Herrmann (65. O. Pokorný) , I. Kratochvíl , V. Henčl (35. M. Vaněk) , J. Vaněk - J. Frank (78. R. Vícha) , L. Mařádek

TJ Suché Lazce: R. Matrosz - F. Balda (76. M. Stárek) , D. Laub , J. Laub , S. Stuchlík - L. Lenc (52. V. Šlesinger) , M. Havelka,  D. Kostka (76. L. Graf) , V. Kožušník (53. D. Diehel) - O. Vlha , R. Švec

ŽK: 35. J. Frank - 55. V. Šlesinger .

Hráč zápasu: S. Stuchlík .


Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tomeš Vítězslav - Šafrán Martin, Bukovský Josef..

Suché Lazce pokračují v suverénních výkonech


Suché Lazce opět vyhrály vysokým rozdílem. Tentokrát porazily Slavii Opavu, která nadále zůstává ve spodní části tabulky. Suché Lazce se aspoň do neděle dotáhly na vedoucí Litultovice.

Slavia v první půli vzdorovala

V 6. minutě zahodili Suché Lazce velkou šanci, když centr z levé strany tečoval Švec a Vlha střílel do brankáře Bohumíra Lorenze a hned následně zvráceného míče Švec netrefil poloprázdnou branku. Z následného protiútoku po akci Ivo Kratochvíla s Jakubem Vaňkem otevřel účet zápasu Jan Frank - 1:0. V 19. minutě se vydal Michal Havelka přes tři hráče do domácího vápna, přihrávkou pod sebe našel Davida Kostku, který se už tentokrát nemýlil - 1:1. V 26. minutě byl faulován v pokutovém území hostující Lukáš Lenc a kapitán Rostislav Švec prokázal pevné nervy a strhl vedení na stranu hostů - 1:2. Do konce první půle se hrál pěkný fotbal, kdy hosté dobývali branku domácích a domácí naopak hrozili z rychlých brejků.

Suché Lazce dominovaly

Ve druhé půli už byli hosté ze Suchých Lazců jasně lepší. Mohli domácím klidně nastřílet i deset branek. V 54. minutě vyslal střídající Vojtěch Šlesinger kolmicí do úniku Ondřeje Vlhu, který i s pomocí tyče rozvlnil síť - 1:3. V 60. minutě zahrával volný přímý kop Stanislav Stuchlík, který střelou ala Roberto Carlos, která ještě asi dva metry před bránou nepříjemně skočila,  překvapil domácího strážce svatyně Bohumíra Lorenze - 1:4. Jiskřičku naděje pro domácí vykřesal v 76. minutě po akci Petra Kavana kanonýr Lukáš Mařádek -2:4. Naděje domácích vydžela pouhé dvě minuty. To dostal Ondřej Vlha míč za obranu. Přihrávkou našel Davida Kostku, jehož centr přistál na hlavě Vojtěcha Šlesingera a ten trkl míč do sítě - 2:5. V následném průběhu šel dvakrát sám na domácího brankáře Ondřej Vlha, který pokaždé volil špatné zakončení. V poslední minutě se prosadil po centru Ondřeje Vlhy Miroslav Stárek, který dal výsledku konečnou podobu - 2:6. Suché Lazce si tak připsaly do tabulky další tři body. Slavii se nadále nedaří a bude muset zabrat.

Příští utkání hrajeme v domácím prostředí vyjímečně, kvůli závodům ve střelbě s kuše v neděli od 15:30 hodin s Bělou. Zveme všechny fanoušky.

Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Jakub Vaněk (Slavia Opava, záložník): Soupeř vyhrál zaslouženě. Ukázala se celková kvalita soupeře, který byl lepší na míči a techničtější. My budeme muset body chytat jinde.


TJ Suché Lazce
Martin Procházka (trenér Suché Lazce): Chtěli jsme hrát aktivně, týmově a kombinačně. Dařilo se nám vytvářet si šance. Vzali jsme si ponaučení z Litultovic a přizpůsobili jsme taktiku hře na velkém hřišti. Za ten výkon si celý mančaft výhru zasloužil.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery