Úvod » Sezóna 2015-2016 Okresní přebor

SUCHÉ LAZCE - BĚLÁ

publikováno 06.10.2015

Suché Lazce - Bělá 2:1 (2:1)
Střelci branek: 5. V. Šlesinger , 10. O. Vlha - 16. M. Papšík


Sestavy:

TJ Suché Lazce: R. Matrosz - F. Balda , J. Laub (14. M. Mikšík) ,  D. Laub , S. Stuchlík  - L. Lenc (77. M. Stárek) , D. Kostka ,  R. Švec ,  V. Kožušník - V. Šlesinger (69. M. Adamčík) , O. Vlha

TJ Sokol Bělá: K. Cáb - M. Papšík , H. Gvoždík , P. Kolár , P. Matura (90. P. Vybrančík) - T. Bartusek , J. Demko , J. Ohřál , M. Mikšaník (67. D. David) - D. Richter , J. Richter (80. M. Michalík)

ŽK: 55. D. Richter , 76. J. Ohřál , 80. T. Bartusek .


Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Piaček Jan  - Václavík Josef, Bukovský Josef.

 

Lazce utrpěly výhru


Lazce se ujaly dvoubrankového vedení v prvních 10. minutách. Hosté brzo snížili a po celý zápas domácím zle zatápěly. Lazce nakonec výhru udržely.

Vše podstatné se událo v úvodní čtvrthodině

Vstup do zápasu měli domácí vskutku snový. Hosté jako by se zapomněli v autobuse. Už v 5. minutě našel v hostující šestnáctce Švec Vojtěcha Šlesingera, který napnul síť hostující branky - 1:0. O pět minut později z takřka totožné akce rozvlnil síť hostů kanonýr Ondřej Vlha tentokrát po přihrávce Šlesngera - 2:0. Teprve teď se hosté vzpamatovali ze šoku a začali hrát. Domácí se naopak ukolébali ze snadného vedení a iniciativu přenechali hostům. Ti hned v 16. minutě snížili Martinem Papšíkem, který se nádhěrně trefil z přímého kopu. O šest minut později zamířil těsně mimo branku hostující Hynek Gvoždík. V 34. minutě se střela Martina Mikšaníka otřela jen o tyč domácí branky. O čtyři minuty později našel přímý kop Martina Papšíka Jiřího Richtera, který neseřídil správně mířidla. Za domácí mohl zvýšit zejména Šlesinger, ale ve vyložené šanci netrefil branku.

Hosté vyrovnat nedokázali

I ve druhé půli se Bělá snažila vyrovnat. Bohužel ale selhala v zakončení. Střelu Jana Ohřála k tyči zázračně vyrazil domácí brankář Radek Matrosz. Za chvíli hlavička Dominika Richtera jen těsně minula domácí bránu. Branka jako by byla pro hosty zakletá. Domácí tak s vypětím sil tři body ubránili a to i proto, že Vlha trefil břevno hostující branky a ve vyložené šanci Švec nastřelil hostujícího obránce.

Tentokrát jse nepodali výkon jako v posledních utkáních. Příští kolo ve Vřesině se budeme muset hodně zlepšit. Utkání se hraje opět v neděli, tenktokrát od 15:00 hodin.

Ohlasy k zápasu
TJ Suché Lazce
Martin Procházka (Suché Lazce, trenér): Po rychlých brankách jsme přestali hrát a mysleli jsme, že se soupeř porazí sám. Někteří hráči nepředvedli co v nich je. Bělá podala velmi dobrý výkon.
TJ Sokol Bělá
Břetislav Ballarin (Bělá, trenér): Zaspali jsme prvních deset minut a to nás stálo body. Nezasloužili jsme si prohrát, ale branka pro nás byla zakletá.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz