Úvod » Sezóna 2015-2016 Okresní přebor

SUCHÉ LAZCE - HRADEC NAD MORAVICÍ

publikováno 04.11.2015

Suché Lazce - Hradec nad Moravicí 1:2 (0:2)

Střelci:
67. O. Vlha - 25. S. Stuchlík (vl.) , 42. D. Žurek

Sestavy:

TJ Suché Lazce: J. Pražák - D. Laub , J. Laub , M. Havelka , S. Stuchlík - F. Balda , D. Kostka (60. M. Adamčík) , V. Šlesinger , V. Kožušník , L. Lenc - O. Vlha

TJ Hradec n/M: T. Mrázek - F. Raab , R. Kubánek , J. Hronec (88. D. Škvára) , M. Škrobánek (28. R. Podolínský) - L. Scholtz , L. Petřík , D. Žurek , R. Holuša - T. Krejsa , D. Wiweger

ŽK: 80. V. Kožušník .

Hráči zápasu: J. Laub - T. Mrázek .

Hradec vyloupil Suché Lazce
Suché Lazce nepotrvdily roli favorita, když nevyužily svou převahu a všechny body přenechaly hostům z Hradce.

Hradec vstřelil dvě branky

K překvapení došlo na hřišti v Suchých Lazcích, kde domácí proti Hradci zaváhali a přenechali hostům všechny tři body. Domácí byli sice lepší na míči, ale branky dávali hosté z Hradce. Navíc domácí třikrát nastřelili tyčku hostující svatyně. V 11. minutě napálil břevno domácí svatyně Tomáš Krejsa. Domácí odpověděli tyčkou Ondřeje Vlhy.  Hosté šli do vedení v 26. minutě, když zahrával rohový kop David Žurek a míč se odrazil od zad domácího Stanislava Stuchlíka nešťstně do branky – 0:1. Domácí pak znovu napálili Vlhou tyčku. Tři minuty před odchodem do kabin našel Daniel Wiweger Davida Žurka, a ten chladnokrevně přeloboval domácího brankáře – 0:2.

Domácí pouze snížili

Ve druhé půli měli domácí velký tlak. V 67. minutě se dočkali snížení, když se po rohu zcela nekrytý prosadil hlavou kanonýr Vlha – 1:2. Domácí pokračovali v náporu, který se rozbíjel o pevnou hradeckou obranu. Hosté využívali okénka v domácí obraně k rychlým brejkům, které však neproměnili. Své šance postupně zazdily David Žurek, Daniel Wiweger, Lukáš Scholtz a Radek Dušek. Nemuselo je to ale nakonec mrzet, protože tři body udržely.

Bohužel po roce a půl přišla domácí prohra. Mrzí o to více, že jsme se mohli přiblížit čelu tabulky. Poslední podzimní utkání odehrajeme v sobotu od 14:00 hodin s "B" týmem Kobeřic na jeho hřišti. Kobeřice se v závěru podzimu zvedly a nečeká nás jednoduchý zápas.

Ohlasy k zápasu


TJ Suché Lazce
Martin Procházka (Suché Lazce, trenér): Měli jsme převahu po celou dobu. Byli jsme více na míči, ale zápas se hraje na góly a proto tři body vybojoval Hradec. Chtěl bych za celou podzimní sezónu poděkovat domácím fandům, kteří nám vytvořil skvělé prostředí nejenom při domácích zápasech,ale i venku.


TJ Hradec n/M
René Černohorský (Hradec n. M., trenér): Domácí byli lepší. Nastřelili tři tyčky. My hrozili hlavně z brejků. Tentokrát se štěstíčko přiklonilo k nám a vybojovali jsme tři zlaté body, které jsme nutně potřebovali.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz