Úvod » Sezóna 2015-2016 Okresní přebor

S. Lazce - Stěbořice

publikováno 04.04.2016

S. Lazce – Stěbořice    2:1

 

Střelec domácích: 2x Balda

 

Ve 2. jarním kole jsme přivítali na domácím hřišti hosty ze Stěbořic. Očekával se vyrovnaný souboj, jelikož šlo o duel o 2. místo. Nutno podotknout, že hosté přijeli s mladou, bojovnou a hlavně běhavou sestavou. Zápas asi nebyl moc pohledný pro diváky a byl celkem nervózní, bylo v něm spoustu soubojů a emocí. Svou mírou se o to zasloužili sudí, hlavní rozhodčí se tvářil jako by loni řídil finále Champions League a přitom by nemohl vést ani krávu za ocas.

Zápas začal hodně zostra, hned po pár minutách a z 2. akce zápasu, Havelka prostrčil míč mezi stopery, Vlha si zaběhl za obranu, ve velkém vápně si posunul míč kolem gólmana a ten jej fauloval. Žlutá karta + penalta, kterou chladnokrevně proměnil Balda. Hosty však tato rána nezaskočila a po pár minutách vyrovnali střelou zpoza šestnáctky. Poté se dvakrát projevil pomezní sudí, který 2x zmařil šanci domácích zvednutým praporkem. Hlavně situace, kterou Vlha dohrál, nebyla ofsajdová ani náhodou. Hosté hrozili ze standartních situací, hlavně rohy byly velmi nebezpečně rozehrávány. Ve druhém poločasu probíhala hra stejným stylem. Jako první bych vyzdvihl parádní akci Baldy, který se u lajny vysmekl bekovi, namířil si to na střed hřiště mezi stopery a střelou na první tyč rozjásal domácí hráče a příznivce. Posléze přišla „luxusní“ chvilka hlavního sudího, který odpískal ofsajd Vlhy, ikdyž praporek pomezního zůstal dole. Asi si svou chybu uvědomil, protože o pár minut později odpískal pro domácí druhou penaltu, která vedle penalty ani neležela. Fotbalový pánbůh se však díval a exekutor Kostka netrefil zařízení. To hosty nakoplo a tlačili se za vyrovnávací brankou. Domácí vytvářeli dost faulů před vlastní šestnáctkou a tím se dostávali pod tlak. Po jednom závaru se asi měla pískat penalta pro hosty, ale sudí zákrok Lence neviděl. Vyvrcholení zápasu přišlo v poslední minutě, kdy hostující brankář rozehrával volný přímý kop z poloviny hřiště. Odražený míč sebral Lenc a po lajně se řítil na odkrytou branku, hostující gólman ho nevybíravě sestřelil bez míče a řekl si dost hlasitě o červenou kartu. Sudí se ovšem ukázal jako gentleman a místo napomenutí hráče, 3x foukl do píšťalky a poslal hráče do kabin. Naštěstí to s nohou domácího předsedy nevypadá nijak vážně, ovšem hlavní sudí si vyslechl obrovskou dávku nadávek. Myslím, že tento zápas si do zápisníčku povedených zápasů nezapíše, jestli teda vůbec nějaký má.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery