Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2015-2016 Okresní přebor

Budišov n. B - S. Lazce

publikováno 16.05.2016

Budišov n. B – S. Lazce     0:3 (0:1)

Střelci branek: Balda 2, Kostka

 

Jeden z důležitých zápasů o čelo Okresního přeboru se odehrál v neděli Budišově. Utkal se první mančaft s druhým a domácí se mohli v případě vítězství dotáhnout na rozdíl 4 bodů. Domácí vyrukovali na hostující mužstvo s taktikou, že jej nechají hrát a budou využívat svých rychlíků k brejkům. Paradoxně se jim to vymstilo již po 10 minutách hry, kdy nepokryli střed hřiště, ztratili míč a hosté po rychlé akci dostali míč k Baldovi, který z hranice velkého vápna uklidil míč k tyči – 0:1. Domácí praktikovali pořád stejnou taktiku, takže se stalo, že hostující beci si mohli několikrát po sobě vyměňovat balón, což vedlo k nelibosti domácích fans. Hosté hráli úsporně a zbytečně se mnoha hráčích nehnali na půli domácích. I tak mohli domácím odskočit na rozdíl více branek, ale Balda v další šanci dostatečně nesladil mířidla, střelu Vlhy domácí gólman netradičně vyrazil kolenem a teč Havelky jej trefila pouze do ramena. Domácí hrozili z rohových kopů, které nepříjemně zahrávali do malého vápna, ale Pražák s pomocí obrany je dokázal odvrátit. Největší šanci domácích na vyrovnání „zazdil“ domácí útočící hráč, jenž z malého vápna trestuhodně netrefil prázdnou branku hostí.

O poločasové pauze se domácí trenér opřel do svých svěřenců a očekával obrat ve skóre. Jenže domácí nevyužívali svých předností a pustili hosty do akce, která znamenala zvýšení jejich náskoku. Po vybojovaném míči ve středu pole se po kombinaci dostal míč k Baldovi, který si jej posunul na hranici šestnáctky a poslal ho za záda domácího gólmana – 0:2. Domácí neustále tlačili hosty do předbrankového prostoru, ale s dlouhými míči si hostující obrana věděla rady. Mimo stále nebezpečných rohů se vyznamenal i hostující brankář, který vyrazil asi nejnebezpečnější střelu domácích z hranice velkého vápna. Gólovou pojistku hostů přidal Kostka, který po nezištné přihrávce Herudka, zasekl míč na levou nohu a s ledovým klidem jej usměrnil na přední tyč – 0:3. Domácí se již na nic zázračného nezmohli a tak si hosté mohli zakřičet svůj vítězný pokřik.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Michal-80 | 16.05.2016 20:46
Ještě jsem zapoměl napsat, že parádní bojovnost celého mančaftu, především však Kostiče, ale on to určitě ví.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery