Úvod » Sezóna 2015-2016 Okresní přebor

Hráči Suchých Lazců udrželi na domácím hřišti v jarní části neporazitelnost

publikováno 23.05.2016

S. Lazce – Vávrovice   3:3 (1:2)

Střelci domácích: Balda, Vlha, Havelka

Další utkání sehráli S. Lazce na domácím hřišti netradičně v neděli kvůli MČR v lukostřelbě. V tropickém odpoledni přivítali mužstvo Vávrovic. Hosté se do ničeho velkého nepouštěli a vyčkávali na chyby domácích, aby je mohli potrestat brejkem. Tato taktika se ukázala jako velmi účinná, jelikož domácí chtěli hrát dopředu a kombinovat a na tvrdém povrchu jim míč často odskakoval. Přesto si domácí vytvořili první šanci utkání, kdy Havelka našel centrem ve vápně Baldu, ale jeho střelu hostující gólman vyrazil na roh. Poté už se prosadili hosté, když využili nepřesnosti v rozehrávce domácích a hostující hráč si poradil v souboji s Pražákem a obstřelil jej – 0:1. Oken v domácí obraně bylo až příliš a hosté se dostávali sami před gólmana. Do konce poločasu dokázali využít ještě jeden brejk – 0:2, protože další vyrazil Pražák, v jiné situaci hostující útočník vůbec netrefil branku. Domácí se snažili hrát a odměnou jim byla dalekonosná střela Herudka, kterou hostující brankář vytáhl nad břevno a poté i snižující gól. Pár minut před koncem první půle po akci Lence na pravém křídle, zachoval Balda na malém vápně chladnou hlavu a bodlem korigoval – 1:2.

To mělo domácí mančaft nakopnout, ale opak byl pravdou. Hned v první minutě druhého poločasu totiž hosté zakombinovali na středu hřiště, prostrčili míč do šestnáctky a pak jej uklidili do sítě zkoprnělých domácích – 1:3. Domácí nechtěli zápas před domácími fanoušky vypustit a hnali se do útočení s ještě větší vervou. Po jedné kombinační akci byl faulován před hranicí velkého vápna Kostka, stačil ještě posunout míč na Vlhu a ten propálil gólman hostí – 2:3. Tento gól dodal domácích optimismu a sil. Za pár minut už bylo vyrovnáno, když se po rohovém kopu dostal míč k Havelkovi a ten jej napálil mezi hostujícího obránce a brankaře do sítě – 3:3. Domácí mačkali unavené hosty a ještě si do konce zápasu vytvořili šanci na úplný obrat. Jenže hlavička Kožušníka minula svatyni hostů a lob Herudka zůstal jen na břevně.

Nutno dodat, že prohra by pro hosty byla moc krutá, jelikož po prvním poločase mohli vést 4:0 a bylo by po zápase. Klobouk dolů před bojovností a houževnatostí domácího mužstva ve druhém poločase.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz