Úvod » Sezóna 2016/2017 I. B třída

S. Lazce - FC Slavoj Olympia Bruntál "B"

publikováno 28.03.2017

S. Lazce – FC Slavoj Olympia Bruntál "B"       4:1 (1:1)

Branky: 11. F. Balda, 56. M. Havelka, 61. V. Šlesinger, 78. M. Adamčík – 23. M. Cabal

 

Před prvním utkáním jarní části hráči domácích uctili památku dlouholetému předsedovi M. Satkemu na místním hřbitově a poté mohli přivítat mužstvo Bruntálu „B“. Tento zápas měl velké očekávání nejen proto, že se jednalo o první jarní duel, ale tradovalo se, že hosté razantně posílili.

Zápas se hrál pěkně od podlahy, bylo k vidění spoustu tvrdých soubojů i zákroků a následných potyček a sudí měli co dělat, aby zápas ukočírovali. Nutno říct, že ikdyž hřiště ještě nemělo po zimě optimální parametry, zejména hosté se snažili hrát kombinačně. Domácí taky měli nějaké záblesky v kombinaci, ale většinou se hrálo na nakopávané balóny. Jako první se do vedení dostali domácí, když se Kostka nebál proniknout obranou hostí, jež jej ale zastavila faulem na hranici velkého vápna. Míč si postavil Balda a začal své parádní představení. V 11. minutě zakroutil svůj přímý kop na přední tyč – 1:0. Poté domácí vyklidili pozice a hosté se začali více a více osmělovat. Vyrovnání přinesl ve 23. minutě centr z levé strany, náběh hostujícího kapitána a jeho prodloužení míče hlavou mimo dosah ochránce domácí svatyně – 1:1. Žádná velká šance až na pár střel z dálky se neurodilo a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté, kteří si v kombinaci věřili a přineslo jim to ovoce. Po 10 minutách po jednom z faulů za hranicí šestnástky, rozehráli přímý kop. Střela se odrazila od tyče a pokračovala k té druhé, hostující hráči zvedali ruce, ale sudí míč za brankovou čárou neviděl. Místo vedení, ale přišla studená sprcha, protože domácí z protiútoku zakončovali, odražený míč zpět vybojovali, Balda jej posunul k Havelkovi, který jej napálil za zadní tyč – 2:1. Hosté snad ještě ani nemohli vydýchat křivku a jejich levý bek otálel s rozehrávkou tak dlouho, že jej o míč obral Balda a nezištně ho předložil Šlesingerovi, kterému nezbývalo nic jiného než jej dopravit skluzem do branky – 3:1. Následně měli hosté obrovskou šanci utkání ještě zdramatizovat, ale při jejich velmi nadějném brejku trefil pravý záložník pouze boční síť odkryté branky. Ke konci zápasu přidal jistotu v podobě 4. gólu střídající Adamčík, jenž utekl po pravé straně a s přispěním štěstí, když se k němu míč vrátil po nepovedené kličce, zblízka skóroval – 4:1. Hosté se přesto s porážkou nechtěli smířit a bojovali až do konce. Vytvořili si ještě jednu velikou šanci, ale domácí obrana obrovský závar s vypětím všech sil na brankové čáře odvrátila.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery