Úvod » Sezóna 2016/2017 I. B třída

Světlá Hora - S. Lazce

publikováno 04.04.2017

Světlá Hora – S. Lazce      0:3 (0:2)

Branky: Kožušník, Balda, Kostka

 

Naše mužstvo zajíždělo na první jarní výlet do Světlé Hory. Čekalo nás tam krásné skoro letní počasí a natěšení domácí, kteří chtěli odčinit prohru z úvodního kola. Nutno zmínit, že nás zaskočilo velké hřiště, které bylo celé hrbolaté a to dělalo problémy hráčům obou mužstev. Míč přece jen více poslouchal domácí, kteří hrozili hlavně po lajnách, ale do velkého vápna hostů se moc nedostávali. Hosté i přes nepřízeň terénu hrozili více. První šanci zahodil Lenc a po malé chvíli Havelka, kteří z dobrých pozic vůbec netrefili zařízení. Úvodní hřebíček zatloukl do sítě domácích v 18. minutě Kožušník, jenž po centru z pravé strany, svojí silnější levačkou napálil míč do brány – 0:1. Hosté se tlačili dále před bránu domácích, většina akcí ale troskotala na terénu. Hostující stopeři jako by se na to nemohli dívat a oba si vyzkoušeli dalekonosnou ránu. K jejich smůle jen pobavili diváky, jelikož za jejich projektily by se nemuseli stydět ani hráči amerického fotbalu. Ve 31. minutě zmrazil domácí Balda, který zahrál rohový kop tak důkladně, že míč nikým netečován zapadl za zadní tyčku – 0:2. Domácí se v první půli dostali k ohrožení branky hostů jen když Pasterňákovi vypadl centrovaný míč z rukavic. Vytvořili si mírný závar, který se hostujícímu gólmanovi spolu s obranou podařilo vyřešit.

Ve druhé půli se očekával nápor domácích, ale ten se nekonal. Už po 8. minutách 2. poločasu totiž hosté rozehráli akci, po které Lenc stál tváří tvář domácímu brankáři. Místo střely zvolil ještě rozehrávku a po dvou přihrávkách uklidit míč do odkryté svatyně Kostka – 0:3. Poté ještě hostům nebyl uznán gól Šlesingera pro ofsajd. Žádná branka už nepadla, jen v posledních minutách se trošku jiskřilo a hosté vyfasovali na cestu domů 3 žluté karty.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery