Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2016/2017 I. B třída

S. Lazce - FK Kylešovice

publikováno 11.04.2017

S. Lazce – FK Kylešovice 3:2 (1:1)

Branky: 40. Šlesinger (pen.), 61. Kožušník (pen.), 90. Balda – 29. Pekárek, 47. Šperka

 

Velmi zajímavý zápas se odehrál v sobotním odpoledni na hřišti S. Lazců, které hostili Kylešovice. Domácí se museli obejít bez zraněného Kostky, ale na lavičce už byl připraven uzdravující se kanonýr Vlha. Hosté přijeli s hodně mladým kádrem, dokonce bych se nebál říct, že v něm bylo i pár dorostenců. Zápas začal mírným tlakem domácích a po úvodní 15-ti minutovce mohlo být rozhodnuto. To by ovšem své tutové šance museli přetavit v góly Šlesinger a Balda. Po této etapě zápasu se hra zvrhla v nakopávané míče s malým procentem kombinace. Hosté se se osmělili až ve 29. minutě, poprvé se dostali do velkého vápna domácích a hned z toho byla branka. Ostrostřelec Pekárek totiž z úhlu prostřelil Lukšu – 0:1. Domácí se vyrovnání dočkali o 10 minut později, když si na balón do vápna naběhl Balda a hostující bek o něj zaškobrtnul. Míč si na penaltový puntík postavil Šlesinger a s přehledem poslal gólmana na druhou stranu – 1:1.

Kdo čekal, že se domácí do soupeře pustí hned po zahájení druhého poločasu, hořce zaplakal. Marné bylo hecování v kabině o nevypouštění soubojů, jelikož hned z první standartní situace 2. půle udeřili hosté znova. Po rozehraném rohovém kopu se na malém vápně k míči dostal hostující střední záložník a nebyl pro něj problém dopravit míč do Lukšovi sítě podruhé – 1:2. To domácí opět probralo a začali se tlačit za vyrovnáním. To přišlo zase do 10-ti minut po inkasované brance. Po rozehrání přímého kopu před bránu hostů a po závaru v okolí penaltové puntíku, zahrál jeden z bránících hráčů rukou. Sudí nekompromisně zapískal druhou penaltu pro domácí. Míč si tentokrát vzal Kožušník a rozehrál ho stejně chladnokrevně jako Šlesinger v první půli – 2:2. Poté přišel „luxusní“ zkrat hostujícího gólmana, který mimo hru sestřelil Kožušníka, který chtěl odnést merunu na středový puntík! Hlavní ani pomezní rozhodčí to neviděli, takže vyvázl bez červené karty. Domácí nadále pokračovali ve zteči obrany hostů, z které vyválčili asi 10 rohů, ale hosté občas vyrazili do nepříjemného protiútoku. Po jednom z nich se zaskvěl Lukša, který vytáhl dobře mířenou střelu z hranice šestnástky. Když už se zdálo, že se soupeři rozejdou smírně, tak v 93. minutě po levé straně potáhl akci Vlha a následně odcentroval. Euforii na hřišti rozpoutal Balda, který se položil do míče a rybičkou jej usměrnil do odkryté brány hostů – 3:2. Pro nestranné pozorovatele, kteří se diví 2 penaltám pro domácí, nutno dodat, že v průběhu 2. poločasu si na třetí opět 100% po faulu na Šlesingera už sudí netroufnul.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz