Úvod » Sezóna 2016/2017 I. B třída

V. Hoštice - S. Lazce

publikováno 16.04.2017

FK Velké Hoštice – TJ S. Lazce         1:3 (1:1)

Branky: 28. Janecký – 14. Kožušník, 85. Balda, 89. Adamčík

 

O velikonočním víkendu hostili naše mužstvo V. Hoštice. Čekalo se velmi zajímavé utkání, jelikož domácí na podzim prohráli v Lazcích gólem v posledních minutách. Když Švec proměnil přímý kop, tak slibovali odvetu se vším všudy. K fotbalu bylo ideální počasí, hrací plocha byla rovněž dobře připravena. Ze začátku utkání vzali do svých rukou (nohou) iniciativu domácí a snažili se hosty přitlačit k jejich šestnástce. Žádnou větší šanci si ovšem nevytvořili. Hosté spíše spoléhali na brejky a chtěli využívat zaváhání domácích v rozehrávce. To se jim povedlo hned do 14-ti minutách hry, kdy se po rychlém kontru dostal míč až na hlavu Kožušníka a ten jej usměrnil do domácí sítě – 0:1. Domácí měli chuť, chtěli kombinovat, avšak hosté je mohli potrestat druhou brankou. K jejich smůle Vlha neměl přesně seřízené mířidla. Domácí srovnali skóre po standartní situaci, kdy si na centr naskočil jejich stoper a koníčkem na zadní tyč vyrovnal – 1:1. Příležitost vrátit vedení na stanu hostí měl Havelka, který ovšem neusměrnil centr po parádní akci Kostky mezi 3 tyče.

Ve druhém poločase se časem začal hrát fotbal nahoru dolů, což asi vyhovovalo divákům, ale ne až tak domácím. Ti se totiž dostali do jediné slušné příležitosti, když Pasterňákovi vypadl centr z rukou. Závar domácích dokázali hosté ubránit a na konci zápasu dokázali sami udeřit. 5 minut před koncem hrací doby po dlouhém balónu, přetlačil Balda domácího obránce a ránou na zadní tyč zmrazil domácí – 1:2. Snahu domácích alespoň vyrovnat zmařil hostující Adamčík, kterému velký plac vyhovoval a pěkně trápil svými sprinty domácí obranu. Po jedné jeho akci po pravé straně, připravil Balda střeleckou pozici pro Kulagu, jeho střelu domácí gólman jen vyrazil před sebe a Adamčíkovi nezbývalo nic jiného než zasunout míč do sítě potřetí – 1:3. Poté už se posledních pár nastavených minut dohrálo bez výraznější šance.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz